Over mij

Hi!

Geweldig dat je een kijkje komt nemen op de website van Fashion at Sea.

Wij doen ons best om voor jou de leukste kleding, tassen en accessoire te scoren. Hou je er van om up to date te blijven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je iets gevonden op de website dan maken wij van je bestelling een fijne verassing!

Wie ben ik?
Ik ben Janine. Getrouwd en moeder van 3 volwassen kids. Waarvan onze jongste volledig rolstoel afhankelijk is, maar daardoor wel de grootste bofkont is. Zij heet liefkozend in onze familie Maxima. Waarom omdat iedereen met alle liefde en altijd direct voor haar klaar staat.

Waar hou ik verder van? Ik sport heel erg graag, dat beperkt zich op dit moment tot 2 keer hardlopen (bij av Delta sport) in de week omdat verdere tijd ontbreekt. Verder ben ik echt een gezelschap mens. Omring mij graag met mijn gezin, familie en vrienden. Weekendjes weg, lekker uit eten. Maar gezellig thuis met familie en vrienden borrelen en koken behoort ook tot mijn favorieten!

Ik ben erg actief op het vrijwilligers vlak. Commercieel verantwoordelijk bij SV MZC’11 (voetbalclub van mijn zoon). Het leuke daar aan vind ik het contact met de sponsoren/bedrijven. Een kijkje in de keuken van deze bedrijven tijdens een gesprek is echt fantastisch. Zo ken ik in de buurt de bedrijven ook echt in waar ze voor staan. Het organiseren van Business events en bedrijven voetbal events zijn hierin de hoogtepunten van het seizoen. Sinds kort ben ik ook actief bij de jongste telg in het gezin. Haar dagbesteding is verbonden aan het Gors en ik ben daar lid van de cliëntenraad geworden. Wat betekend dat ik het aanspreekpunt ben voor de cliënten van Gors op Schouwen en Duiveland.

Afkomstig uit een ondernemers gezin was de stap naar ondernemer aannemelijk, maar dat heeft toch nog even geduurd. Als allround kapster begonnen, maar dat vak na 11 jaar vaarwelgezegd. Niet omdat het een foute keuze was maar ik voelde dat ik daar niet mijn geluk ging vinden. Dat de keuze op de mode zou vallen had ik al lang in mijn hoofd. Na een flink aantal jaren in de mode te hebben gewerkt nu toch de stap naar het ondernemerschap genomen. En hoe fijn is het als je werk ook gelijk je hobby is! Voor de toekomst heb ik nog veel leuke plannen/wensen maar voor nu beginnen we bij het begin.

Fashion at Sea is normaal gesproken (zonder corona) ook actief op markten, events en thuis party's. Dat zal in de loop van de tijd zich weer stukje bij beetje gaan ontwikkelen. Houd daarvoor vooral onze social media kanalen en website in de gaten! Ik ben maar eerlijk dat mij dat niet snel genoeg kan gaan. Heb die gezelligheid echt gemist de afgelopen tijd! Zou je daar graag informatie over ontvangen neem dan contact met ons op. Iris de middelste dochter in ons gezin zal bij party’s, events en andere gezellige activiteiten mij gezellig bij staan. Zij gaat veelal ook mee op inkoop. Wat ik erg fijn vind aangezien we zo een breed aanbod in kleding voor alle leeftijden bestrijken.

Ik hoop dat ik jullie een kijkje heb gegeven in wie ik ben en wat ik doe? Voor nu verwelkom ik jullie graag op de website. En voor de toekomst hoop ik daar nog wat andere mogelijkheden aan toe te kunnen voegen. Wensen moeten er blijven!

Wil je Fashion at Sea op de voet volgen? En op de hoogte blijven van alle nieuwe items en eventuele acties volg mij dan op Facebook & Instagram

Liefs Janine
Wij gebruiken cookies om onze website en service te optimaliseren.
You have successfully subscribed!
This email has been registered